Ieri, la ora 22:51, lucrătorii Postului de Poliţie Traian, jud. Bacău, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat de 60 ani din mun. Bacău, despre faptul că un conducător auto a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi s-a izbit în gardul şi podeţul locuinţei unui bărbat de 66 ani, din localitatea Traian, jud. Bacău.

Cu ocazia deplasării la faţa locului s-a constatat că şoferul în vârstă de 29 ani, din sat Hertioana-Răzeşi, com. Traian, jud. Bacău, a pierdut controlul autovehiculului pe care îl conducea, izbindu-se în podeţul şi gardul parții prejudiciate.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărul fiind condus la Spitalul Judeţean Bacău pentru recoltarea probelor biologice, însă acesta a refuzat acest lucru.

PUBLICITATE

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de refuzul de prelevare a mostrelor biologice, faptă prev. şi ped. de art. 337 Cp., urmând ca dosarul să fie înaintat Parchetului cu propuneri corespunzătoare.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ