Urmare a miscarii personalului didactic si detasarilor in interesul invatamântului pe functiile de director, la Inspectoratul Scolar Judetean Bacau au fost vacantate doua posturi – de inspector scolar general adjunct (ocupat pâna acum de prof. Florin Lazar, numit director la Colegiul National Pedagogic „Stefan cel Mare” Bacau) si de director al Casei Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” (ocupat pâna acum de prof. Nicoleta Gargaun, numita inspector scolar pe resurse umane).

In aceste conditii, Ministerul Educatiei va organiza concurs pentru ocuparea acestor functii, in baza metodologiei aprobate prin OMECTS nr. 5557/7.10.2011, cu modificarile si completarile ulterioare.

La concurs poate candida personalul didactic care indeplineste, cumulativ, urmatoarele conditii: este membru al corpului national de experti in managementul educational, este absolvent al unei institutii de invatamânt superior, cu diploma de licenta, este titular in invatamânt si are gradul didactic I sau titlul stiintific de doctor, are o vechime in invatamântul preuniversitar de cel putin 8 ani, dintre care cel putin 5 in ultimii 10 ani, a obtinut calificativul „foarte bine” in ultimii 5 ani si nu a fost sanctionat disciplinar in anul scolar curent, are recomandare vizând calitatile profesionale, manageriale si morale, din partea consiliului profesoral al unitatii de invatamânt sau din partea consiliului de administratie al inspectoratului scolar, nu a desfasurat politie politica si nu a fost lipsit de dreptul de a ocupa o functie de conducere in invatamânt prin hotarâre judecatoreasca definitiva de condamnare penala, este apt din punct de vedere medical pentru indeplinirea functiei si la data sustinerii concursului nu a implinit vârsta standard de pensionare.

PUBLICITATE

Probele de concurs se vor desfasura in perioada 19.09-05.10.2016 la sediul Ministerul Educatiei. Dosarele de inscriere se vor depune la compartimentul managementul resurselor umane in perioada 22.08-04.09.2016, intre orele 08.00-16.00, cu exceptia zilelor libere legale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Ce frumos! Mergeti la spectacol, ca sa vedeti “dreptatea” si “transparenta” concursurilor, sau spectacolul pe care vi-l poate oferi dna general, ea insasi o inspectoare de carton, cu un concurs luat pe suprafata tare de spital, abia operata.

LĂSAȚI UN MESAJ