În ziua de 23.06 a.c. în jurul orei 09.30, subofiţerul din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău care se afla în serviciul de pază şi supraveghere acces la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Bacău – Serviciul Orășenesc Moinești, a observat pe jos, în holul imobilului, unde nu se mai afla nimeni prezent, o sumă de bani.

Jandarmul care a remarcat acest aspect, în prezenţa șefului instituției, a procedat la verificarea înregistrărilor din sistemul de supraveghere video pentru identificarea păgubitului.

Persoana în cauză, o femeie din orașul Comănești, P.I. de 43 de ani, care încă nu remarcase lipsa celor peste 650 lei, a fost contactată ulterior pentru a reveni la sediul instituției în vederea recuperării sumei de bani pierdute.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ