Partidul National Liberal a centralizat toate potentilalele candidaturi la functia de primar in localitatile judetului Bacau. Copresedinta organizatiei judetene, Tudorita Lungu, a spus ca in Bacau exista cinci persoane care doresc sa candideze pentru functia de primar din partea Partidului National Liberal, dintre care una este independenta. Se stie doar un nume dintre cele cinci, cel al senatorului Dragos Luchian, dar celelalte inca nu au fost dezvaluite.

„Despre Dragos Luchian se stie de multa vreme ca va candida, dar despre ceilalti nu este deocamdata cazul sa discutam. Cu totii vor fi supusi unei evaluari riguroase, unor sondaje, astfel incât sa rezulte varianta optima. Vom prezenta electoratului o oferta umana si un program cu totul noi, de care sa fim mândri”, a spus Tudorita Lungu.

Câte doua-trei candidaturi sunt si in celelalte localitati din judet si, de asemenea, exista numeroase cereri depuse pentru garniturile de consilieri locali si judeteni. Ionel Palar, copresedinte PNL Bacau, a spus ca va fi infiintat si un grup de lucru pentru instruirea candidatilor la primarii, astfel incât sa stie bine ce se inseamna activitatea administrativ-politica.

PUBLICITATE

In cadrul unei conferinte de presa, la care au participat copresedintii Lungu si Palar, alaturi de senatorul Dragos Luchian, a fost luata in discutie si Rezolutia pentru Moldova, lansata de organizatia judeteana bacauana cu ocazia vizitei, aici, a lui Vasile Blaga si Alinei Gorghiu. Zilele acestea, la Suceava, sefii organizatiilor liberale din Moldova dezbat dezvoltarea conceptului, menit sa promoveze mai eficient la Bucuresti interesele de dezvoltare ale Moldovei.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ