Un concurs al frumuseții și emoțiilor

Cel mai frumos cadou la ziua Colegiului Sportiv “Nadia Comăneci” (sărbătorită în fiecare an la 12 noiembrie, data la care s-a născut marea gimnastă), a fost realizarea, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Onești, a unui frumos concurs “Miss &Mister Boboc”, ce s-a bucurat mult de aprecierea publicului prezent.

Prin frumusețea momentelor artistice ale concursului, ce a fost prezentat de Ștefana Coman și Francesco Rusu, s-a transformat totul într-un spectacol al emoției, talentul, implicarea, entuziasmul și energia celor care au urcat pe scenă fiind “actorii” principali.

Și în acest an “tradiția a fost respectată” și în deschidere au evoluat majoretele Colegiului Sportiv “Nadia Comăneci’ (coordonate de prof. Aurica Nistor și Carmen Ruja).

În concurs s-au înscris șase concurenți și șase concurente iar pentru a le risipi acestora toate emoțiile, Ludmila Dulgheru câștigătoare a titlului de “Miss Boboc”, a prezentat o frumoasă demonstrație de gimnastică artistică (cu panglici). Cum nu e “concurs fără arbitri”, profesorii Sorina Ganea (director), Cătălin Bucur (director adjunct), Emil Ganea, Mihaela Paic dar și Veronica Manoilă, Georgiana Nechifor, Denis Meșteru și Nicolae George (ca reprezentanți ai elevilor), au jurizat concurenții la fiecare probă.

Cu “variațiuni” ale vestimentației potrivite pentru o zi de școală proba ținutei de zi “a dat culoare” concursului, clasica uniformă școlară fiind adusă în actualitate. Este de evidențiat faptul că formații de dans modern de la Clubul Copiilor Onești (coordonate de prof. Mariana Oșteanu) dar și membrii Ansamblului focloric “Brâu bârsăneștean” au susținut prin inedite momente artistice concurenții, ce s-au dovedit și ei a fi foarte talentați.

Astfel, la proba de “aptitudini artistice” Mattia Coroblea a improvizat pe ritmuri de beatbox, Robert Andronache și Daniela Buliga au dat savoare spectacolului printr-un dialog despre viață și moarte cu cuvinte “cool”(ultra- mega – super) iar Cătălina Popa a recitat neasemuit de frumos, pe un fond muzical adecvat emblematica poezie “Rugă către părințI” ( scrisă de Adrian Păunescu).

Această concurentă (ce este o elevă din Republica Moldova, ce învață la Onești), a fost și cea care a cucerit titlul de “Miss Boboc” – Colegiul Sportiv “Nadia Comăneci”, Robert Andronache fiind desemnat “Mister Boboc”. Juriul a mai decis:”Miss Originalitate” – Alexandra Dima, “Mister Originalitate” – Alin Bălan, “Mister Eleganță” – Vlăduț Rusu, Mara Mâșu – “Miss Popularitate”, Eduard Enache – “Mister Popularitate”.

Pe locul 3 s-au clasat Ecaterina Vîrlan și Silviu Zară iar locul 2 a revenit concurenților Raluca Tudureanu și Mattia Coroblea. Este de evidențiat de la acest autentic și atractiv concurs implicarea profesorilor Ana Maria Dogaru, Cosmina Teușanu (diriginți ai claselor organizatoare) și Andreea Calapod (coordonator de proiecte și programe la Colegiul Sportiv “Nadia Comăneci”), cărora li s-a alăturat o puternică echipă ce a adus un succes manifestării.

Alte articole