La data de 29.07.2015, in jurul orei 20.04 , pe DN 11, km 173+550 m, in afara loc. Magura, jud. Bacau, un bărbat de 46 ani, din com. Luizi Calugara, jud. Bacau, in timp ce circula pe bicicletă pe directia Magura-Bacau, s-a dezechilibrat, a pierdut controlul bicicletei si a cazut in afara partii carosabile, pe partea dreapta a sensului de mers Magura-Bacau.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,99 mg/l alcool pur in aerul expirat. Ulterior, le-au fost recoltate si probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma evenimentului bărbatul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgente Bacau, pentru acordarea de îngrijiri medicale, nerămânând internat.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ