FOTO: arhiva Desteptarea.ro

La data de 11 iunie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii au acționat pentru stabilirea imprejurărilor producerii unui accident rutier cu victimă, in pasajul subteran care face legătura între străzile General Ștefan Gușă și Oituz.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 43 de ani, din Bacău, la intrarea în pasajul subteran, nu a respectat semnificația indicatorului „Acces interzis bicicletelor” și pe fondul consumului de alcool, a pătruns cu roata față a bicicletei in grilajul de scurgere a apei pluviale, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabila.

Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a primit îngrijiri medicale și a rămas internat la Secția Ortopedie.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Normal ca e simplu de scris, dar nimeni nu vrea sa gaseasca o solutie.

    Ne-am intalnit cu alesii locali, le-am dat solutii, nimeni nu vrea sa se implice si sa gaseasca o solutie.

  2. Acelasi pericol ii paste pe biciclisti pe mai toate strazile din Bacau. Toate grilajele de scurgere sunt montate gresit asa incit la cea mai mica neatentie risti accidentarii grave. Grilajele din fabricatie sunt prevazute cu niste decuparii pentru scurgerea apei, ori acele decuparii trebuiau montate vertical pe bordura trotuarului si nu paralel. Dar cum Dorel este cetatean de onoare al Bacaului este posibil orice……nimeni nu vede ,nimeni nu ia masurii.

LĂSAȚI UN MESAJ