supraveghere judiciară

La data de 22 iunie a.c. polițiștii din comuna Parava, acționand împreună cu lucrători silvici și voluntari, au găsit în zona împădurită Rădăoaia, un bărbat de 94 de ani, semnalat dispărut de la domiciliu în seara zilei de 21 iunie a.c., în jurul orei 21.00.

Din verificările polițiștilor, efectuate în baza sesizării, a rezultat la data 21 iunie a.c., în jurul orei 13.00, bătrânul a plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Rădoaia, comuna Parava spre comuna Gura Văii.

Polițiștii au mai stabilit că bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice la un bar din localitatea Dumbrava, comuna Gura Văii, iar în jurul orei 23.00, pe drumul de întoarcere spre locuință s-a pierdut prin pădurea dintre satele Dumbrava și Rădoaia.

PUBLICITATE

Bătrânul a fost condus la domiciliu și a fost lăsat în supravegherea nepotului său.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ