Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, în data de 26.06 a.c., în jurul orei 23.45, în timp ce executa misiuni specifice de asigurare a ordinii publice în municipiul Bacău, a observat un autoturism parcat având geamul dreapta faţă deschis, iar pe scaunul pasagerului o borsetă cu actele maşinii şi o sumă de bani.

În urma verificărilor, nefericita situaţie pentru proprietarul neatent a fost rezolvată, iar cazul urma să treacă neobservat ca multe alte situaţii apărute şi soluţionate pe timpul executării serviciului de către jandarmi.

Însă, în ziua de 27.06 a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, s-a prezentat domnul Stoian Cătălin din municipiul Bacău, care a ţinut să mulţumească jandarmilor pentru modul cum au acţionat, precizând că nu este pentru prima dată când jandarmii i-au fost de mare ajutor, ultima dată, cu ceva ani în urmă, găsindu-i portofelul cu acte şi bani pierdut într-un mijloc de transport în comun.

“Vreau să le mulţumesc din suflet şi să le doresc sănătate lor şi familiilor acestora pentru corectitudinea şi devotamentul de care au dat dovadă şi nu în ultimul rând comandanţilor care îi instruiesc pe aceşti bravi jandarmi, care sunt la bine şi la rău alături de cetăţeni”, se arată în scrisoarea de mulţumire depusă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ