La data de 06 august a.c., în jurul orei 14.00, poliţiştii din comuna Luizi Călugăra au depistat un minor de 15 ani în timp ce încerca să comercializeze un telefon mobil.

În urma verificărilor efectuate cu privire la proveninţa bunului a rezultat că telefonul mobil ar fi fost sustras de către minorul în cauză, în luna iunie a.c. dintr-un autoturism ce fusese parcat pe raza comunei.

Bunul sustras a fost restituit persoanei vătămate.

PUBLICITATE

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. foarte competenti politistii nostri de la furturi,daca am reclamat furtul unui telefon,dupa 2 luni cind nu mai aveam nici o speranta,am avut cea mai frumoasa surpriza,”veniti sa va luati telefonul”
    Toata stima si respectul celor care fac slujba asta,si cu rescpect fata de cetatenii pe care ii apara.Asta inseamna ca avem speranta pt o lume mai buna.In Bacau politia isi face DATORIA.Asta e parerea mea!

LĂSAȚI UN MESAJ