1 martie 2024
ActualitateUmbrărescu toarna asfalt pe Autostrada A7 - VIDEO

Umbrărescu toarna asfalt pe Autostrada A7 – VIDEO

Pe șantierul Autostrăzii A7 Buzău – Focșani, Lot 4 Mândrești-Munteni – Focșani-Nord, lucrările au atins un nou milestone, odată cu începerea așternerii mixturilor asfaltice pentru stratul de bază în zona localității Petrești, județul Vrancea, la kilometrul 81+440.

Antreprenorul responsabil de acest tronson este Asocierea SA&PE CONSTRUCT SRL – SPEDITION UMB SRL – TEHNOSTRADE SRL, care a demonstrat o abordare eficientă și profesionistă în realizarea acestui proiect crucial pentru infrastructura regională.

Procesul de așternere a mixturilor asfaltice reprezintă un pas esențial în construcția autostrăzii, asigurând o bază solidă și durabilă pentru stratul final de asfalt. Localitatea Petrești se află într-o poziție strategică pe acest traseu, iar finalizarea acestei etape va contribui la conectarea rapidă și eficientă a regiunilor Buzău și Focșani.Reprezentanții Asocierea SA&PE CONSTRUCT SRL – SPEDITION UMB SRL – TEHNOSTRADE SRL au declarat că proiectul este în grafic, iar echipa lor dedicată depune eforturi susținute pentru a respecta termenele stabilite. În plus, se pun în aplicare cele mai înalte standarde de calitate și siguranță în conformitate cu normele europene.

Autostrada A7 reprezintă un proiect de amploare care va facilita mobilitatea și va contribui la dezvoltarea economică a regiunii.

VIDEO: DRDP Iași

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri