Firma constructoare a centurii ocolitoare a Bacaului, Eko Insaat, pare a continua lucrarile demarate in urma cu câteva luni si se pare ca ritmul de lucru se va mentine, cel putin pâna la prima ninsoare.

In prezent, se toarna fundatiile unui pod, asta daca este sa judecam dupa fotografiile aparute pe pagina de socializare a firmei.

Primele lucrari mai serioase au inceput in zona comunei Nicolae Balcescu, acolo de unde incepe unul dintre bratele viitoarei variante ocolitoare. Din termenul de executie de doi ani, s-au scurs deja aproximativ 6 luni.

PUBLICITATE

Daca lucrarile se vor intrerupe de sarbatori, cel mai probabil acestea vor fi reluate in primavara, sau daca nu vor fi multe precipitatii chiar mai repede.

Pe de alta parte, o veste buna vine de la Compania de Administrare a Infrastructurii Rutiere care informeaza ca anuntul de participare la procedura de licitatie pentru elaborarea studiului de fezabilitate si a proiectului tehnic pentru drumurile de mare viteza Focsani-Bacau si Bacau-Pascanii au fost validate de ANAP.

Anunturile au fost publicate in sistemul electronic de achizitii publice, termenul limita pentru depunerea ofertelor fiind ianuarie 2017.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ