FOTO: Miha Ella / Facebook

Astăzi, un bărbat de 47 de ani, din Bacău, în timp ce conducea o autoutilitară, pe strada Constanţei, din municipiul Bacău, nu ar fi păstrat distanţa de siguranţă în mers şi a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un băcăuan de 28 de ani, care se deplasa în faţa sa.

Din impact, motoclistul a fost proiectat în maşina din faţă, condusă de un tânăr de 21 de ani, care şi el la rândul său a fost proiectat în autoturismul care circula în faţa lui, la volan fiind un bărbat de 72 de ani.

În urma evenimentului rutier, doar motociclistul a fost rănit uşor şi a primit îngrijiri medicale la camera de gardă a spitalului.

PUBLICITATE

Poliţiştii de la Rutieră au ajuns la faţa locului pentru cercetări. Toţi conducătorii auto au fost testaţi şi niciunul nu consumase alcool.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Atata vreme cat permisele de conducere auto vor fi date unor retardati, atat vreme cat permisele de conducere vor fi acordate unor analfabeti, acest gen de accidente vot continua sa apara si e VOR COSTA PE NOI TOTI, prin cresterea RCA-ului. Modul agresiv in care conduc multi angajati de pe dubite, luati de-a valma si angajati ca si soferi din mediile paupere subeducate duce la astfel de evenimente rutiere de pe urma carora noi toti platim, oameni buni !

LĂSAȚI UN MESAJ