Un moineştean de 31 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat pentru trei infracţiuni. Poliţiştii l-au depistat în flagrant în timp ce conducea, băut şi fără permis, un autoturism pe care îl sustrăsese din municipiul Bacău.

La data de 4 august a.c., în jurul orei 21.00, la intersecţia străzilor Republicii cu Bicaz din Bacău, poliţiştii rutieri au depistat un moineştean de 31 de ani, care conducea un autoturism în timp ce avea o concentraţie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificarilor efectuate de poliţişti a rezultat că cel în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

PUBLICITATE

La Spitalul Judeţean Bacău bărbatul de 31 de ani a refuzat recoltarea mostrelor biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

Cu privire la autoturismul în cauză poliţiştii au stabilit că acesta aparţine altui cetăţean din municipiul Bacău, situaţie în care bărbatul de 31 de ani a declarat că ar fi găsit cheile autovehiculului pe strada Calea Moldovei din Bacău.

Din investigaţiile desfăşurate de poliţişti a rezultat că în dimineaţa zilei de 4 august a.c., bărbatul de 31 de ani ar fi sustras cheile autoturismului, pe care l-a identificat parcat pe Calea Moldovei, iar ulterior în cursul serii, după ce a consumat băuturi alcoolice, a sustras autovehiculul pe care l-a condus în municipiul Bacău până pe strada Republicii, unde a fost depistat de echipajul de poliţie rutieră.
Faţă de bărbatul de 31 de ani s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis, refuz sau sustragere de la prelevarea mostrelor biologice şi furt în scop de folosinţă.

La data de 5 august a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău a dispus faţă de cel în cauză instituirea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ