La data de 15 august a.c., în jurul orei 20.00, poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier cu victimă pe strada Calea Adjudului din Oneşti.
Din primele cercetări efectuate la faţa locuilui a rezultat că un bărbat de 62 de ani, care se deplasa cu bicicleta pe Calea Adjudului, pe contrasens, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-a dezechilibrat şi a căzut în afara părţii carosabile.
Biciclistul a fost transportat la Spitalul Oneşti pentru îngrijiri medicale şi a rămas internat.
În urma testării sale cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză de efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Un alt eveniment rutier în care a fost implicat un biciclist s-a produs la data de
15 august, în jurul orei 23.00, în comuna Bereşti-Bistriţa.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că un bărbat de 53 de ani, din comună, în timp ce se deplasa cu bicleta pe D.J. 207 F, din comună, a pierdut controlul bicicletei, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism staţionat.
Biciclistul a primit îngrijiri medicale fără a necesita internarea, iar în urma testării sale cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,48 ml./l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 16 august a.c., în jurul orei 23:00, poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier cu victimă în comuna Faraoani.
Din primele cercetări efectuate a rezultat că un bărbat de 37 de ani, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe drumul comunal Faraoani, s-a dezechilibrat şi a căzut, suferind leziuni corporale uşoare.
Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean Bacău unde a primit îngrijiri medicale fără a fi necesară internarea sa.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0.91mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ