Examenul de bacalaureat a luat sfârsit in acest an. Ieri s-au afisat si ultimele rezultate, dupa contestatii, la sesiunea de toamna a Bac-ului. In functie de aceste rezultate, daca e sa intocmim un top al colegiilor din municipiul Bacau, pe locul I a revenit Colegiul National „Gh.Vranceanu”, pe locul II este acum Colegiul National „Vasile Alecsandri”, pe locul III se mentine Colegiul National Catolic „Sf. Iosif”, pe IV este Colegiul National „Ferdinand I”, iar pe V, Colegiul National „George Apostu”. Doar intre primele doua locuri s-a facut rocada, fata de sesiunea din vara.

„Asa este, acum suntem integralisti. In vara, un absolvent din promotia de anul acesta nu a reusit, iar un altul, tot din promotia de anul acesta, a absentat din motive personale. Acum, amândoi au reusit, asa ca avem o promovabilitate de 100 % pe anul 2016”, ne-a declarat si prof. Gabriel Andrei, directorul Colegiul National „Gh. Vranceanu”.

„Noi am avut o promovabilitate de 100 % in vara, cu toti absolventii din acest an. Am fost atunci primii pe judet, dar si pe tara, dupa Colegiul «Mihai Viteazu» din Bucuresti, dar care a avut 288 de elevi in examen, iar noi am avut 291. Acum, in sesiunea de toamna, s-a inscris un absolvent din promotiile anterioare, care nu s-a prezentat”, a explicat si prof. Calin Boamba, directorul Colegiului National „V.Alecsandri”.

In vara, media de promovare a examenului de bacalaureat 2016, dupa perioada de contestatii, a fost de peste 80 % (s-au inregistrat si doua medii generale de 10). Acum, in sesiunea a doua, au fost inscrisi efectiv 943 de candidati, dar 139 au absentat. Nu s-a luat niciun 10 pe linie si niciun 9, iar media de promovare depaseste cu putin 20%.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. La munca nu se lauda ca merge nineni,
    Nu autostrada, nu medici, nu servicii, nici copiii nu stiu sa creasca, asadar, “capra raioasa tine coada sus”.

  2. Boamba minte!Eleva care nu a promovat e din promotia asta.Nu a intrat in bac in vara ca a ramas cu situatia neincheiata.”Dle director”,reveniti in lumea reala ca ne-am saturat!

LĂSAȚI UN MESAJ