13 aprilie 2024
ActualitateTopul celor mai scumpe proprietăți de vânzare din județul Bacău

Topul celor mai scumpe proprietăți de vânzare din județul Bacău

Județul Bacău, situat în inima Moldovei, găzduiește o varietate impresionantă de proprietăți care atrag atenția prin designul lor unic, facilitățile oferite și locația strategică. De la fabrici industriale și complexe turistice, până la hoteluri elegante și terenuri generoase, aceste proprietăți se evidențiază prin prezența lor pe piața imobiliară. Iată topul celor mai scumpe proprietăți de vânzare din județul Bacău:

Fabrica de Cherestea de Fag – Brad – Preț: 3.500.900 €

Această fabrică complet funcțională pentru prelucrarea lemnului de fag și brad oferă o oportunitate de investiție solidă. Cu contracte de colaborare internaționale și teren disponibil pentru extindere, această proprietate se remarcă prin potențialul său de creștere și venituri constante. Societatea dispune de un teren proprietate în suprafață de 45.273 mp din care 20.000 mp teren liber cu posibilitate de construire a unor spații de producție.Complex Turistic Poiana Sărată – Preț: 1.950.000 €

Situat între Târgu Secuiesc și Onești, acest complex turistic este o adevărată perlă în peisajul montan. Cu un restaurant și un motel în funcțiune, această proprietate oferă oportunități multiple de afaceri într-o locație pitorească. În complexul turistic se mai află și un restaurant care are 1.152 mp, renovat parțial în 2015, cu o terasă cu acoperiș de 313 mp. Motelul este de 1.881 mp, care cuprinde 26 de camere.

Clădire birouri/Spațiu comercial în Onești – Preț: 1.490.900 €

Această clădire cu suprafață generoasă se află în centrul orașului și este deja închiriată, asigurând venituri regulate. Cu potențial pentru diverse destinații comerciale, această proprietate atrage atenția investitorilor dornici să se implice în piața locală. Clădirea are o suprafață construită la sol de 499 mp, suprafața desfășurată utilă de 1.602 mp. Clădirea este închiriată în suprafață de 977 mp cu o valoare lunară de 8.000 euro.

Proprietate pentru dezvoltarea unui business – Preț: 1.399.000 €

Acest domeniu amplu oferă o gamă variată de facilități, inclusiv cazare, săli de conferințe și terase, fiind ideal pentru diverse activități comerciale și de ospitalitate. Cu un teren bine amenajat și potențial de extindere, această proprietate este un adevărat centru de afaceri în devenire. Domeniul se află în cartierul Belci, din Onești, se întinde pe o suprafață de teren de cca 1 ha, pe care se află clădiri compartimentate cu camere pentru cazare, mansardă cu posibilitatea de construire camere, bucătărie, săli de conferințe, hală, sală de evenimente, terase, bazin cu pește.

Teren 4.000 mp + Clădire 1.000 mp – Preț: 1.200.000 €

Situată în orașul Bacău, această proprietate cu multiple destinații este perfectă pentru diverse tipuri de afaceri, de la birouri și producție la domeniul medical sau showroom-uri. Cu o infrastructură solidă și o locație strategică, această proprietate este un punct de atracție pentru investitori. Clădiri în suprafață totală de cca 1.000 mp, desfășurate pe parter astfel: o clădire de 800 mp, o clădire de 170 mp și o clădire de 30 mp. Teren în suprafață totală de cca 4.000 mp, curte individuală cu deschidere la strada principală de cca 80 ml. Anul construcției 1980.

Clădire comercială în zona Universității – Preț: 1.000.000 €

Această clădire comercială modernă oferă spații versatile pentru diverse activități comerciale și educaționale. Situată într-o locație centrală lângă Universitatea Vasile Alecsandri și Spitalul Județean de Urgență, această proprietate se remarcă prin designul său contemporan și facilitățile moderne. Suprafața construită totală este de 642,30 mp (suprafața construită la sol = 176,50 mp), iar suprafața utilă totală este de 523,17 mp + terasă 38,60 mp.

Proprietate în centrul orașului Bacău – Preț: 849.900 €

Această proprietate elegantă, cu facilități premium și amplasată în centrul orașului, este ideală pentru diverse destinații comerciale sau de ospitalitate. Cu o infrastructură modernă și un design atrăgător, această proprietate se adresează celor care caută lux și confort în inima orașului. Amplasată pe un teren de 615 mp, beneficiază de facilități precum centrală termică cu puffer, sisteme de ventilare, alarmă, supraveghere video și detecție incendiu. Notabil este faptul că funcționează în prezent ca Butic Hotel de 4 stele.

Hotel / Pensiune “Hanul lui Matei” – Preț: 800.000 €

Situat la doar 30 de minute de Bacău, acest han pitoresc oferă o atmosferă relaxantă și facilități pentru cazare și evenimente. Cu o arhitectură tradițională și un peisaj natural impresionant, această proprietate este o oază de liniște și recreere pentru oaspeți. Cu o deschidere de peste 100 ml, aceasta este ușor accesibilă tuturor celor ce tranzitează ruta Bacău-Onesti. Dispune de o suprafață generoasă, având nici mai mult, nici mai puțin de 15 camere amenajate în stil clasic, cu baie proprie.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri