18 mai 2024
ActualitateTinerii din Târgu Ocna, implicați în campania de plantare puieți alături de...

Tinerii din Târgu Ocna, implicați în campania de plantare puieți alături de Ocolul Silvic

Centrul Educativ Târgu Ocna a marcat o zi specială alături de angajații Ocolului Silvic Târgu Ocna în cadrul campaniei anuale de plantare puieți în zonele din împrejurimi. Echipa mixtă formată din tineri și angajați ai centrului și-a unit forțele pentru a contribui la regenerarea naturii și protejarea mediului înconjurător.

“În fiecare primăvară natura renaște. În fiecare primăvară suntem alături de angajații Ocolului Silvic Târgu Ocna în campania de plantare puieți în zonele din împrejurimi. Suntem o echipă mixtă, de oameni frumoși, cu simț civic și respect față de natură”, au declarat reprezentanții Centrului Educativ Târgu Ocna.

Ziua de plantare a fost una deosebită pentru toți cei implicați, iar tinerii s-au simțit apreciați, sprijiniți și încrezători că pot contribui la construirea unei noi vieți și la o nouă renaștere a mediului înconjurător.Mulțumirile au fost adresate și Ocolului Silvic Târgu Ocna pentru colaborarea frumoasă și pentru sprijinul acordat în această acțiune de importanță majoră pentru comunitate și pentru natură.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri