Țigarete de contrabandă, confiscate de polițiștii din Bacău

0

Polițiștii din Bacău au indisponibilizat un autoturism și au confiscat 30.000 de țigarete de contrabandă de la un băcăuan de 48 de ani.

La data de 14 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Investigarea Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Bacău au depistat în flagrant un bărbat de 48 de ani, din municipiul Bacău, care deţinea în autoturismul său țigarete de contrabandă.

În vehiculul bărbatului polițiștii au identificat 30.000 de ţigarete, fără timbre de acciză.

S-a luat măsura indisponibilizării ţigaretelor și a autoturismului folosit la săvârşirea infracţiunii, în vederea instituirii sechestrului asigurător.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunerea de instituire a măsurii controlului judiciar.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabanda.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ