Echipele de interventie ale Thermoenergy au finalizat marti seara lucrarile la conducta de agent primar, avariata in noaptea de duminica spre luni.

O data gasita teava sparta, echipele de intervenetie au putut coborâ in subteran abia dupa ce au golit instalatiile de apa fierbinte.

Reamintim ca aproximativ 6.000 de apartamente au ramas fara apa calda si caldura dupa ce s-a spart o conducta din reteaua de agent primar a Thermoenergy Group SA Bacau.

Aproape jumatate de oras a fost afectat de aceasta intrerupere, iar lipsa caldurii a fost resimtita inclusive in unitatile de invatamânt racordate la reteaua golita de agent termic.

Cadrele didactice le-au recomandat parintilor sa-i imbrace mai gros pe copiii din clasele primare, acestia fiind mai sensibili la frig.

Cele mai bune prognosticuri lansate de reprezentantii Thermoenergy arata ca abia miercuri la prânz se vor reincalzi caloriferele. Reumplerea instalatiilor cu apa este un process de durata, data fiind complexitatea sistemului de furnizare a agentului termic.

Profitând de golirea instalatiilor, alte echipe ale Thermoenergy au actionat si in alte zone unde se impuneau reparatii la reteaua de agent termic. O astfel de interventie a avut loc si pe strada Garofitei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ