13 aprilie 2024
ActualitateThermoenergy anunță oprirea furnizării de energie termică în municipiul Bacău

Thermoenergy anunță oprirea furnizării de energie termică în municipiul Bacău

În contextul fluctuațiilor semnificative ale temperaturilor exterioare în ultima perioadă, Thermoenergy Group S.A. își aduce la cunoștință intenția de a iniția procedurile de oprire a furnizării de energie termică pentru încălzire către consumatorii racordați la sistemul centralizat de termoficare din Municipiul Bacău, începând cu data de 8 aprilie 2024.

Această măsură este luată în conformitate cu prevederile articolului nr. 117 din “Regulamentul pentru furnizarea și utilizarea energiei termice”, modificat prin H.G. 337/2018, care stipulează că “oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depășește +10 grade Celsius, între orele 20:00 – 06:00”.

În același timp, se transmite informația că toate unitățile școlare racordate la Sistemul de Alimentare cu Energie Termică Centralizat (SACET) și care doresc să continue să beneficieze de încălzire și după data de 8 aprilie 2024 sunt rugate să ne contacteze în scris pentru a primi în continuare agent termic.spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri