Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi sunt cercetaţi pentru furt calificat. Ei au fost depistaţi de poliţişti la scurt timp după ce au sustras, dintr-o societate comercială, un utilaj de construcţii în valoare de 8.000 de lei

O patrulă de ordine şi siguranţă publică format din poliţist şi jandarm, aflaţi la data de 3 august a.c. în serviciul de patrulare pe strada Parc Măgura din Tg. Ocna, a depistat în flagrant trei bărbaţi de 22, 24 şi 30 de ani, care transportau cu un autoturism un mai compactor (utilaj pentru construcţii), susceptibil a proveni din săvârşirea unei infracţiuni.

Din cercetări a rezultat că în aceeaşi zi cei doi bărbaţi de 24 şi 30 de ani, prin efracţie au pătruns în incinta unei societăţi comerciale cu punct de lucru în localitatea Tg. Ocna şi au sustras utilajul, în valoare de aproximativ 8000 de lei.

PUBLICITATE

Bunul sustras a fost recuperate şi restituit societăţii prejudiciate.

Faţă de cei doi s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Onesti cu propunerea de arestare preventivă.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ