18 mai 2024
ActualitateTârgu Ocna: Doi tineri reținuți după ce ar fi furat dintr-un magazin

Târgu Ocna: Doi tineri reținuți după ce ar fi furat dintr-un magazin

La data de 15 mai a.c., polițiștii Stațiunii Târgu-Ocna, împreună cu cei din cadrul Poliției orașului Comănești au pus în aplicare 4 mandate de percheziție în orașul Comănești, la domiciliile a 2 tineri de 14 și 18 ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat. Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Arestul I.P.J. Bacău.

La data de 20 aprilie a.c. Poliția Stațiunii Târgu-Ocna a fost sesizată de către un bărbat de 42 de ani, despre faptul că, persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri din interiorul unei societăți comerciale din stațiune.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat 2 tineri de 14, respectiv 18 ani, din orașul Comănești, bănuiți de comiterea faptei.La data de 15 mai a.c., polițiștii Stațiunii Târgu-Ocna, împreună cu cei din cadrul Poliției orașului Comănești și luptători pentru acțiuni speciale au pus în aplicare 4 mandate de percheziție emise de Judecătoria Onești, la domiciliile celor în cauză.

În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri și mijloace materiale de probă.

După administrarea probatoriului, polițiștii i-au reținut pe cei 2 tineri pentru 24 de ore și i-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat.

 

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri