Bacauanii iubitori de acorduri folk si rock, de asemenea cu simtul umorului, au toate motivele sa-si pastreze pentru week-end energia pentru ca si muzica folk si rock, dar si umorul vor fi prezente in Beraria Valhalla.

Vineri, 6 mai si sambata, 7 mai, de la orele 22.00, in localul amintit se vor desfasura cum stiu ele mai bine, mai cu talent si mai frumos, trupele Tapinarii si Fara Zahar, respectiv Semnal M.

Daca in prima seara Tapinarii si Fara Zahar promit, pe langa lansarea noului lor single „Nascut liber”, si un show muzical cu multa ironie si mult umor, pentru cea de-a doua seara, adica sambata, trupa Semnal M promite, cum altfel?, un eveniment de colectie, prin interpretarea celebrelor hituri „Romanta cu parfum”, „Spune-mi cine esti”, „Bal la Apahida” sau „M-a vrajit o stea” si multe altele asemenea fredonate de generatii intregi, dar si creatii noi.

PUBLICITATE

Pentru informatii si rezervari, sunt disponibile numerele de telefon 0234 514262, 0754280516.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ