FOTO: Ciprian Gutu

Pentru ca aparitia unor blindate in Gara Bacau a suscitat tot felul de contraverse, conducerea Batalionului 631 Tancuri Bacau a tinut sa precizeze ca acestea vor participa la exercitii.

“În perioada 28 august – 3 septembrie 2015, Batalionul 631 Tancuri din Bacău execută un transport de tehnică de tancuri îmbarcat pe calea ferată” – se arata intr-un comunicat primit la redactie.

Tehnica de tancuri se deplasează către un poligon de instrucție al Forțelor Terestre în scopul participării la un exercițiu de tragere, planificat la începutul acestui an.

PUBLICITATE

Exercițiile de tragere fac parte din programul de instruire al militarilor și se desfășoară în fiecare an, conform planificărilor”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ