13 aprilie 2024
SportȘtiința Bacău, învingătoare contra Aradului

Volei masculin/ Divizia A2

Știința Bacău, învingătoare contra Aradului

Debut cu dreptul pentru divizionara A2 de volei masculin, Știința Bacău, la penultimul turneu al Seriei de Vest pe care-l găzduiește în perioada 1-3 martie. Vineri după-amiază, în uvertura turneului, Știința și-a respectat statutul de lideră a Seriei și de formație calificată deja la turneul de promovare, impunându-se cu 3-0 (10, 15, 16), contra celor de la Provolei Arad.

În formula Ștefan Țurcanu, Tudor Matanie, Vlad Cuciureanu, Andrei Veber (Paul Alecu), Lucian Tofan, Cosmin Matei, Ciprian Tofan- libero (Mihai Șnel- libero), echipa băcăuană antrenată de Eusebiu Țurcanu și Ionuț Vasluianu a controlat autoritar întâlnirea cu mult mai modesta grupare arădeană, care s-a prezentat în format redus, cu doar opt jucători în lot.

De notat atmosfera caldă din Sala Sporturilor „Narcisa Lecușanu”, întreținută atât de inimosul public public, prezent într-un număr peste medie, cât și de formația de majorete a Colegiului Național „Vasile Alecsandri”.Sâmbătă, 2 martie, în a doua zi a turneului băcăuan, Știința va primi replica celei de-a doua clasate, Pro Volley Oradea. Partida va începe la ora 17.00 și va fi precedată, de la ora 15.00, de meciul din etapa 20 a Diviziei A1 la volei feminin, ce va opune „lanterna roșie” a clasamentului, Știința Bacău și campioana en-titre, Volei Alba Blaj.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri