Spectacol organizat de elevii Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii

0

Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna a dovedit încă o dată faptul că fiecare promoţie ascunde talente artistice şi că, pe lângă a pregăti viitori agenţi de penitenciar, aceasta cultivă şi latura sensibilă şi creativă a elevilor săi.

Elevii Şcolii au reiterat semnificaţia zilei de 8 Martie prin organizarea unui spectacol dedicat atât colegelor de promoţie cât şi personalului, transformând Ziua Internaţională a Femeii în prilej de bucurie, de desfăşurare a energiei creatoare şi de apreciere a celor ce sunt, universal vorbind, prietene, iubite, soţii şi mame.

Trebuie amintit şi subliniat faptul că această manifestare artistică s-a născut din iniţiativa elevilor şi că este cu atât mai lăudabilă cu cât conţinutul evenimentului a fost conceput ca o surpriză pentru întregul public.

PUBLICITATE

Cu ocazia acestui eveniment, ne-am reamintit cu toţii că Şcoala se află la confluenţa unor râuri ce curg continuu pentru a hrăni Frumosul, Cunoaşterea şi Omul.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ