La data de 30.07.2015, ora 09:55, lucrătorii Postului de Poliţie Solonţ s-au sesizat din oficiu despre faptul că pe DJ-117 – A pe raza satului Solonţ, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu rănirea uşoară a două persoane.

Echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Moineşti deplasată la fața locului şi lucrătorii Postului de Poliţie Solonţ în urma cercetărilor efectuate, au constatat următoarele:

Un bărbat de 46 ani, din com. Solonţ, jud. Bacău, în timp ce conducea autoturismul, pe DJ-117- A pe direcţia de deplasare Solonţ – Ardeoani, într-o curbă la dreapta, datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare intrînd în coliziune cu un copac aflat în afara părţii carosabile.

PUBLICITATE

În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului auto şi a soţiei sale, pasager pe locul din dreapta faţă, care au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei după ce anterior a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ