Poliţiştii băcăuani continuă acţiunile în trafic, acţionând pe principalele drumuri naţionale şi judeţene, pentru salvarea de vieţi şi creşterea gradului de siguranţă rutieră.

Astfel, la data de 17 august a.c., poliţiştii din Oneşti au depistat un localnic de 18 ani, care conducea un autoturism pe strada A.I.Cuza, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Tănărul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la unitatea medicală, unde I s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal conform sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tot poliţiştii din Oneşti, au depistat, la data de 18 august a.c., în jurul orei 04.30, un oneştean de 55 de ani, care conducea un autoturism pe strada George Bacovia din localitate, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Din verificările poliţiştilor a rezultat că bărbatul în cauză, pe fondul conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul vehiculului şi a intrat în coliziune cu două autoturisme ce se aflau parcate pe partea dreaptă a sensului său de mers.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat concentraţia de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Oneşti, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 17 august a.c., poliţiştii au depistat în trafic, pe D.J. 252B., din comuna Gioseni, un localnic de 20 de ani, care codnucea un autoturism fără a poseda pemis de conducerer pentru nicio categorie de vehicule.
În urma verificărilor efectuate poliţiştii au mai stabilit că autoturismul în cauză era radiat din anul 2011.
În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 17 august a.c., în jurul orei 24.00, pe DN 2F, in interiorul localităţii Traian, poliţiştii au depistat în trafic, un bărbat de 28 de ani, din Bacău, care conducea un autoturism în timp ce avea o concentraţie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, rezultată în urma testării cu aparatul etilotest.
Acesta a fost condus la Spitalul Judetean Bacău, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
In cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

PUBLICITATE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ