Nu avea permis și conducea mopedul sub influența alcoolului
O patrulă din cadrul biroului Rutier Onești, în ziua de 25.07.2015, ora 17.30, în timp ce executa activități de supraveghere și control al traficului rutier pe DJ 115 în localitatea.M.Caşin, jud.Bacău, a depistat în trafic un bărbat de 47 ani, din com M.Caşin, care conducea un moped, emanând halenă alcoolică.
În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,67 mg/l alcool pur în aer expirat, conducătorul mopedului a fost condus la Spitalul mun.Oneşti unde i-au fost recoltate monstre biologice de sânge, conform metodologiei, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că susnumitul nu posedă permis de conducere.
A fost întocmit dosar penal conf.art.336,alin.1 şi art 335 Cod Penal, care urmează a fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti cu propuneri legale.

Conducea un moped neînmatriculat fiind sub influența alcoolului

În ziua de 26.07.2015, ora 16.45 un echipaj al Biroului Rutier Onesti în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe DJ 115 în localitatea.M-rea.Caşin, jud.Bacău, au depistat în trafic un bărbat de 52 ani, din com M-rea.Caşin, care conducea un moped, înmatriculat în Italia, fara sa posede permis de conducere.
În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,52 mg/l alcool pur în aer expirat şi a fost condus la Spitalul mun.Oneşti unde i-au fost recoltate monstre biologice de sânge, conform metodologiei, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal conf.art.335,alin.1 şi art 336, al.1, Cod Penal, care urmează a fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti cu propuneri legale.

PUBLICITATE

1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat

Lucrătorii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Traian la data de 25.07.2015, ora 23:00, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat în trafic o autoutilitara ce se deplasa pe DJ 241A din direcţia Secuieni-Traian.
S-a procedat la identificarea conducătorului auto, ca fiind un bărbat de 49 ani, din sat./com. Filipeni, jud. Bacău, şi întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care onducătorul auto a fost condus la Spitalul judeţean Bacău, în vederea recoltării probelor biologice de sânge.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, faptă prev. şi ped. de art. 336 alin. (1) din Cp., urmând ca dosarul să fie înaintat Parchetului cu propuneri corespunzătoare.

Un echipaj de poliție la data de 26.07.2015 orele 01.30, aflandu-se in serviciul pe raza Sectiei 4 Politie Rurala Podu Turcului, au depistat in flagrant un bărbat de 40 ani din com. Corbita, jud. Vrancea, in timp ce conducea un autoturism pe D.C 46 pe raza satului Frumuselu.
Cu ocazia testarii cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat 0,44 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Polimed Podu Turcului, unde i s-au recoltat mostre biologice de sange.
În cauza sa procedat la retinerea permisului de conducere, totodata fiind intocmit dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de conducere a unui autovehicul sub influenta alcoolului, fapta prev. si ped. de art. 336 alin. 1 din C.pen in care se va da solutie procedurala prin Parchet.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ