În urma unei acțiuni organizate la data de 29.07.2015, de lucrătorii Postului de Poliţie Săuceşti, a fost oprit în trafic pentru control, un autoturism condus de un tânăr care circula pe raza satului Şerbeşti, cu direcţia de mers sat Siretu.

La solicitarea polițiștilor, conducătorul autoturismului nu a putut prezenta nici un document personal sau al mașinii, declarând verbal datele de identitate, precum și faptul că locuiește în municipiul Bacau și are 31 ani.

Întrucât conducătorul auto emana halena alcoolică, i s-a solicitat să coboare de la volanul autoturismului, acesta a refuzat, ocazie cu care a fost imobilizat, şi condus la Postul de Poliţie Săuceşti unde, a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager, rezultatul fiind de 1,44 mg / l alcool pur în aerul expirat.

PUBLICITATE

A fost condus la Spitalul jud.Bacău, unde i-au fost recoltate două probe de sânge la interval de o oră, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În autoturism, pe scaunul din dreapta a conducătorului auto a mai fost identificat un tânăr de 19 ani, domiciliat în mun.Bacău și întrucât acesta se manifesta violent, a fost imobilizat şi condus la sediul Postului de Poliţie Săuceşti, unde a fost sancţionat contravenţional conform Legii 61/1991 mod.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, faptă prev. şi ped. de art. 336 alin.1 din C.p. urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie propusă soluţie prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ