13 aprilie 2024
ActualitateȘofer din Bacău, în stare de ebrietate, implicat într-un accident rutier

Șofer din Bacău, în stare de ebrietate, implicat într-un accident rutier

La data de 29 februarie a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier-BDNE Bicaz au intervenit în urma unui apel care anunța un eveniment rutier în localitatea Bicaz, pe strada Izvoru Muntelui, scrie neamt365.ro.

Potrivit primelor cercetări desfășurate de către polițiști, un bărbat în vârstă de 32 de ani, domiciliat în județul Bacău, conducea un vehicul pe DN15, din direcția Bicaz – Durău, când a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Ca urmare, mașina a părăsit partea carosabilă, izbindu-se violent într-un stâlp din beton.

Evenimentul rutier a provocat vătămarea corporală a șoferului, care a fost supus testului cu aparatul etilotest. Rezultatul a indicat o concentrație de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, confirmând astfel că șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul accidentului.În prezent, polițiștii continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele și cauzele producerii acestui accident rutier. Șoferul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Evenimentele de acest gen subliniază importanța responsabilității la volan și necesitatea respectării regulilor de circulație pentru prevenirea unor astfel de incidente grave. Poliția reamintește publicului că conducerea sub influența alcoolului nu doar că pune în pericol viața șoferului, ci și a celorlalți participanți la trafic.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri