Unul din tinerii artisti bacauani, Madalin Ghioc, cunoscut sub numele de scena “Sky“, a lansat, zilele trecute, videoclipul piesei “Copilarie”.

“Am vrut să fac o melodie care să arate că majoritatea din jurul nostru, se plâng degeaba. Sunt alţii/altele care o duc mult mai rău si de asta cred că ar trebuii să ne gandim de doua ori înainte să ne văicărim sau să criticăm totul în jur” – crede tanarul artist.

Videoclipul a fost filmat, regizat si montat de Teodor Avadani, un tanar videograf, elev in ultimul an la Colegiul Economic “Ioan Ghica”.

PUBLICITATE

“Cand am ascultat prima oara piesa, mi-am dat seama imdeiat ca o sa fie de succes si am vrut sa creez o regie. Pentru ca era despre copilarie, mi-a fost oarecum usor. Regia filmuletului nu este una extravaganta, cand am auzit versurile mi-au trecut prin cap tot felul de cadre. Unele le-am adaugat in clip, pe altele nu am reusit sa le facem din cauza ca nu aveam resurse.

Initial am inceput pe ideea de poveste, sa introducem foarte putine fragmente din ceea ce recita Sky, pe spate insa, daca observati in spatiile unde recita nu am reusit sa culegem cadrele necesare.

In momentul acesta, daca cineva are curajul sa se implice intr-un un scurt-metraj eu sunt foarte deschis. Acusi vine festivalul filmului la Bacau si noi, bacauanii, nu cred ca avem ce sa aratam pe ecrane”, spune Teodor Avadani.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Rap-ul adevarat e muzica de protest. Mesajul e esential iar versurile, coloana vertebrala. Raperii adevarati citesc mult si asta se reflecta in calitatea versurilor lor. Sfatul meu pentru tanarul Madalin e sa citeasca mult, sa devoreze carti, sa asculte muzica adevarata pentru ca numai asa poate sa devina, in mod real, un artist. Mai e de lucrat dar: curaj!!! Daca vrei, se poate…

LĂSAȚI UN MESAJ