– elevii clasei I-a A, de la Scoala Gimnaziala “George Bacovia” si-au luat “La revedere!” de la anul scolar, cu o incursiune in lumea literelor – povestea lor a fost recompensata cu o petrecere pe cinste

La despartirea de clasa I, parintii, prof. Alina Focsa si elevii clasei I-a A, au trait momente unice. Sala de clasa a fost transformata pret de cateva ore intr-o scena, iar pe parchetul ei, au evoluat plini de viata si incarcati de emotie, proaspetii absolventi.

Parca mai ieri, parintii au trecut prin aceleasi emotii, cand, micutii lor au terminat clasa pregatitoare. Acum, dupa un an de munca, copiii le-au spus in felul lor ca au crescut si au invatat a scrie, a citi si socoti. Povestea spusa de ei si coordonata de prof. Alina Focsa, a fost plina de umor, copiii strecurand pe alocuri, “recomandarile” zilnice ale mamei, tatei, bunicii sau bunicului.

PUBLICITATE

“Impreuna cu dumneavoastra, parintii, am reusit sa punem bazele invataturii. Imi doresc ca impreuna sa le dirijam in continuare pasii si penelul, pentru ca a avea rezultatele dorite. Am terminat cu bine clasa I, iar de la toamna, clasa a II-a ne asteapta cu noi provocari”, a declarat prof. Alina Focsa

serbarea Abecedarului 1

Senini, cu ochii sclipitori si zambetul mereu pe buze, prichindeii de clasa I au stiut cum sa cucereasca auditoriul. {i au fost rasplatiti pe masura rezultatelor, cu tortul Alfabet, cu sampanie si confeti.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ