A fost caldura mare vineri. Maaare de tot! Nu a spus-o doar Caragiale sau cei trei prieteni “de pe Sapientei”, Ela, Olga si Tudor.

A indicat-o- in mod constant- termometrul, cu cele treizeci si… multe grade ale sale si a repetat-o- la rastimpuri- evantaiul doamnei invatatoare Laura Romanschi. Dar nici macar aerul fierbinte al Saharei nu ar fi putut topi entuziasmul elevilor clasei a III-a D de la Scoala “Alexandru Ioan Cuza” la serbarea de final de an.

Mai ales ca atmosfera primitoare de la “Green Park” si-a facut din plin datoria. S-a recitat, s-a cântat si s-a dansat. Ca sa fim in ton cu evenimentul si cu…clasa, a fost o serbare in 3D. Alexandra si Cezara s-au apucat sa faca portretul colegei de banca.

PUBLICITATE

In public. Si, poate de la caldura, poate de la oboseala acumulata pe durata unui intreg an de invatatura, putin a lipsit sa nu asistam la o paruiala intre fete.

Noroc cu autorul (Sântimbreanu) si cu naratorul: Bianca. Primul a gasit cea mai…potrivita solutie de impacare, in timp ce Bianca a descoperit si câteva diferente intre insusirile fetelor; masurate in semne de punctuatie. Cealalta Alexandra a clasei a facut cuplu cu Teea.

De data aceasta, unul muzical. Si cu repetitie. Iar Andrei ne-a oferit o demonstratie practica in ceea ce priveste dansul. Si inca ce demonstratie! In fine, Anastaia si Stefania ne-au invatat cum (nu) se citeste o carte. Si cum sa ramâi cu ceva, cu altceva decât copertile.

[wonderplugin_gallery id=”600″]

Partea a doua a serbarii a fost dedicata premiilor: cupe si diplome. Dar si discursurilor. A fost ca la Oscar: au curs multumirile. Toate catre parinti si, evident, doamna invatatoare Romanschi.

Sigur, au existat si “speech”-uri smechere, ca doar n-am trecut clasa ca gâsca prin apa. Victor, de exemplu, a inceput deja sa regrete biscuitii cu dulceata de la after-school, in timp ce Sebi a gasit rimele potrivite pentru o serbare fara de pereche. De-acum, vacanta poate sa inceapa! Si, pâna la toamna, când intram in clasa a patra, cui ii mai pasa de caldura?


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ