Ales pe listele PPDD si, ulterior, trecut la UNPR, senatorul de Bacau Marcel Bujor si-a anuntat, astazi, intrarea in PSD.

“Începând de astăzi, Grupul PSD, care avea 55 de membri, a ajuns la 62 de senatori. Le mulțumesc noilor mei colegi și îi asigur că împreună vom legifera, ca și până acum, doar în interesul alegătorilor !’, a precizat Mihai Fifor, Liderul Grupului PSD”.

Alaturi de Bujor, in PSD au mai intrat Ionel Agrigoroaei, Dan Ioniță, Ion-Simeon Purec, Lucian Iliescu, Marin Burlea și Liviu Bumbu.

Este primul plen al Senatului când un număr atât de mare de parlamentari a decis să facă anunțul public privind trecerea la un Grup parlamentar.

În urma anunțurilor făcute în plenul Senatului, Grupul UNPR a fost desființat, ca urmare a rămânerii unui număr mai mic de șapte parlamentari ai acestui grup, conform articolului 16, alineatul 2, din Regulamentul Senatului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. sa traiesti nea Marcel, pasare calatoare ce esti,da iti garantez ca nu te va mai alege nimeni ,ca atit ai reusit in mandatul lu matale,sa treci prin trei partide si sa mai nenorocesti cite un om bun,cum mi ai pus o si mie si de aceea iti doresc sa ai parte de macar atita “fericire” cita am avut si eu dupa ce m ai “ajutat” -Dumnezeu nu bate cu ciomagul nea Marcele si sper sa pot vreodata cind mai vin in Onesti sa pot sa ti rid in nas si sa ti ‘multumesc” ca om bun ai mai fost si acum o sa te faci si mai bun ca ai intrat in gasca adevaratilor excroci

  2. Vasile ,lasa morala,politicienii actuali nu sunt credibili si-si bat joc de popor !!!Ia fa niste predictii pentru nenorocitii de penelisti si tartorul lor- Iohannis!! Pana una -alta,politica de stanga mai pastreza o speranta pentru adevaratii romani! Imagineaza-ti ca altii iti vor rade tie,curand,in fata.Daca te ajuta sa rezolvi o problema pe care ai avut-o,ai fi exprimat,ca om bun,alta opinie ?? Cum se spune,interesul poarta fesul ! Nu-i agreez pe PSD-isti,dar sunt atenta la ce se intampla si la ce ni se pregateste noua,romanilor.Neantelegerile personale nu trebuie sa ne intunece mintea!!!

  3. A trece de la un partid la altul inseamna cel mai degradat caracter ,un jeg , un rebut social, un om care nu va insemna nimic in viata.Cine l va alege este ca el, un nimic, si din pacate aceste nimicuri conduc o tara de prosti….

LĂSAȚI UN MESAJ