In contextul finalului de an scolar, la Biserica “Sfintii Imparati Constantin si Elena” din Municipiul Bacau a avut loc un eveniment cu o semnificatie deosebita.

In cadrul acestuia, Arhiepiscopia Romanului si Bacaului, prin reprezentantul sau cel mai de seama, IPS arhiepiscop Ioachim, i-a recompensat pe sefii de promotie ai colegiilor si liceelor de pe tot cuprinsul judetului Bacau, la care s-au adaugat si laureatii olimpiadelor si concursurilor nationale de religie, elevi ai scolilor bacauane.

Alaturi de ei au fost evidentiati si profesori si directori ai institutiilor de invatamânt mai sus amintite. Dupa un Te Deum oficiat in sfântul lacas, in altarul de vara al acestuia s-a desfasurat premierea propriu-zisa. Cei 44 de laureati si profesorii lor au primit din mâinile ierarhului diplomele de merit si premiile.

PUBLICITATE

Toti cei prezenti au beneficiat de o pauza muzicala de exceptie asigurata de catre glasul de tenor al preotului Iulian Musat de la Biserica “Buna Vestire”. “Prin acest eveniment incununam proiectul «Lasati copiii sa vina la Mine si nu-i opriti!» demarat asta toamna in cadrul eparhiei noastre, proiect prin care aducem aproape Biserica si Scoala” a evidentiat IPS Ioachim in cuvântul sau din cadrul acestei actiuni.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Ce mai face domnul ioachim bacauanul? Sper ca are conditionat in masina sa de ultra lux…, ca si Iisus Hristos a avut…
    Isi face imagine pe munca altora? Hmmm… Ar putea sa isi vanda masina de lux si ar putea spijini cu acei bani studiilor aestor adolescenti. Nu asa este crestineste tovarase?
    In alta ordine de idei, cred ca este necesara o declaratie de avere din partea sa. Nu ar strica si o cercetare reala a acesteia de catre organele judiciare.

  2. Sincer biserica reprezinta mai mult interesele clasei politics decat crestinismul. Opulent a este LA ea acasa mi se face ……… Cand ii vad cu lanturile LA gat de aur si limuzine .

LĂSAȚI UN MESAJ