Pe ordinea de zi a sedintei extraordinare a Consiliului Local Onesti (ce are loc in ziua de 15 septembrie) se afla mai multe proiecte de hotarâre care vizeaza stabilirea cu caracter temporar a modalitatii de gestiune a activitatii de administrare a Celulei II din cadrul Depozitului conform de deseuri realizat prin proiectul “Sistem Integrat de Management al Deseurilor Solide in judetul Bacau. Se are in vedere si aprobarea Caietului de sarcini pentru activitatea de administrare a Celulei II a Depozitului de deseuri din comuna Nicolae Balcescu, precum si aprobarea tarifului pentru activitatea de eliminare / depozitare a deseurilor la Celula II. La aceasta sedinta se va supune la vot si proiectul de hotarâre pentru modificarea si completarea Statutului Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Bacau.

Aceste proiecte de hotarâre sunt si in centrul atentiei consilierilor locali ai orasului Târgu Ocna, care se intrunesc in sedinta Consiliului Local azi, 14 septembrie. La aceasta sedinta primarul orasului Târgu Ocna, Stefan Silochi, va prezenta o informare a Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice insotita de o adresa a Ministerului Fondurilor Europene referitoare la consecintele generate de retragerea unitatilor administrative teritoriale din cadrul Asociatiilor de Dezvoltare Intercomunitara (ADIS, ADIB). Tot la sedinta Consiliului Local Târgu Ocna se va analiza completarea inventarului domeniului public si privat al orasului si se va supune aprobarii votului consilierilor locali atribuirea in folosinta gratuita a unor terenuri pentru construirea unor locuinte, in conformitate cu prevederile Legii 15 / 2003.

Mentionam ca la sedinta extraordinara a Consiliului Local Onesti se va dezbate si proiectul de hotarâre privind aprobarea rectificarii bugetului local al municipiului pentru acest an.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ