Consiliul Local Onesti se intruneste intr-o sedinta extraordinara, joi, 9 iunie, pe ordinea de zi aflându-se Proiectul de hotarâre privind acordarea unei sume de bani fiecarui veteran de razboi cu domiciliul in municipiul de pe Trotus, cu ocazia sarbatoririi Zilei Eroilor.

Proiectul a fost initiat de catre Nicolae Gnatiuc, consilier cu atributii de viceprimar, care duminica, 5 iunie, la alegerile locale, a dobândit functia de primar al Onestiului.

Aceasta sedinta extraordinara este ultima pentru consilierii locali onesteni ce au fost alesi pentru mandatul 2012-2016 si prin aprobareaproiectului de hotarâre de pe ordinea de zi se aduce pretuire si recunostinta veterinarilor de razboi cu domiciliul in municipiul Onesti.

PUBLICITATE

Festivitatile din aceasta localitate pentru cinstirea Zilei Eroilor au loc la 9 iunie, incepând cu ora 12, la Monumentul “Regina Maria”, aflat in imediata apropiere a Primariei. 

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ