Urmare a solicitarii Primariei Bacau, prin adresa nr. 6693/07.09.2016, pentru executarea unor lucrari la conducta noua de pe str. Milcov, se va intrerupe furnizarea apei potabile pe aceasta strada in perioada 13.09.2016, ora 22.00 si 14.09.2016, ora 08.00.

De acesta oprire vor fi afectati consumatorii din zona cuprinsa intre strazile: Stadionului – Miron Costin – Alexandru cel Bun – Milcov, din cartierul Bistrita Lac si de pe str. Banu Maracine, Crangului, Cronicar Neculce, Aurel Vlaicu si I.L. Caragiale.

Este posibil ca la reluarea programului de furnizare a apei, in anumite zone ale mun. Bacau, sa apara fenomenul de turbiditate (apa murdara).

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ