Se furnizeaza caldura partial in apartamentele reci

3
PT 62 functioneaza / Foto: Ramona Ionescu

Patru puncte termice au fost repornite in cursul zilei de miercuri, iar Thermoenergy furnizeaza caldura. PT 62, o ramura din PT63, PT 14 si PT 10 au fost repornite, iar consumatorii racordati la sistemul centralizat de furnizare a agentului termic primesc caldura.

Chiar daca vremea a fost neprielnica, angajatii Thermoenergy au facut tot posibilul sa repuna instalatiile in functiune, pentru a le oferi consumatorilor confortul dorit.

“Se lucreaza in continuare la refacerea legaturilor din conducte. Mai asteptam vesti de la PT 35 si PT 17, ca sa putem incarca instalatiile. Inca ploua, iar in conditii meteo nefavorabile se lucreaza greu la inlocuirea conductelor”, declara Narcisa Antoneac, purtator de cuvânt la Thermoenergy Group SA


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Nu va este rusine???? Stam in frig si pe pagina voastra nu gasesti nicio informatie . Stam cu strazile sparte din primavara si in ultimul timp nu mai lucreaza nimeni . Cartierul Nord sta in frig si nicio explicatie . Niciodata nu sunteti pregatiti pentru sezonul rece de zici ca pana acum ati trait in alta parte . A venit frigul !!!! Vai , ce surpriza ca doar suntem in mijlocul verii !!

LĂSAȚI UN MESAJ