Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Bacău au finalizat cercetările față de un bărbat de 32 de ani și o tânără de 29 de ani, bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni de înșelăciune, respectiv complicitate la înșelăciune.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că la sfârșitul anului 2012, două persoane de 54 și 66 de ani, din comune băcăuane și un bărbat de 70 de ani, din județul Brașov ar fi fost contactați telefonic de bănuit, care sub pretextul că este reprezentantul unei companii de telefonie, a informat persoanele vătămate că au căștigat premii de câte 17.000 de euro.

Pentru a intra în posesia premiului persoanele în cauză au depus în conturile bancare indicate sume de bani cuprinse între 280 de lei și 8200 de lei.

Ca urmare a investigațiilor efectuate polițiștii au depistat la data de 3 octombrie o tânără de 29 de ani, din Reșița, despre care s-a stabilit că a ridicat sumele de bani depuse de persoanele vătămate.

De asemenea, din cercetări a mai rezultat că aceasta a ridicat banii la solicitarea concubinului său, un bărbat de 32 de ani, din județul Iași, aflat într-o unitate de detenție din țară.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de trimitere în judecată a celor doi, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ