24 aprilie 2024
ActualitateSe extind rețelele de apă și canalizare. Ce localități din județul Bacău...

Se extind rețelele de apă și canalizare. Ce localități din județul Bacău sunt pe listă

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, a anunțat că prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) se va realiza extinderea sistemelor de apă și canalizare în numeroase comunități din România. Potrivit declarațiilor sale, un total de 221 de proiecte au fost selectate în cadrul apelului, acestea vizând aglomerările urbane cu peste 2,000 de locuitori.

Ministerul a făcut publică lista proiectelor selectate, care poate fi consultată accesând link-ul următor: https://shorturl.at/nFNX7.

În cadrul acestor proiecte, localitățile din județul Bacău, respectiv Oituz, Dărmănești, Slănic Moldova și Sascut, au fost incluse pentru a beneficia de modernizarea și extinderea sistemelor de apă și canalizare.Valoarea totală eligibilă a proiectelor selectate se ridică la peste 3,6 miliarde lei, iar implementarea acestora va contribui semnificativ la îmbunătățirea infrastructurii de apă și canalizare din aceste comunități, având un impact pozitiv asupra calității vieții locuitorilor și a mediului înconjurător.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri