Bacauanii sunt asteptati la patru zile de muzica, lansari de carte si recitaluri poetice in cadrul primei editii a Salonului de Folk si Blues, manifestare organizata de Centrul National pentru Sanatate Permanenta, in parteneriat cu Primaria Bacau, Consiliul Judetean si Inspetcoratul Scolar Judetean Bacau.

Evenimentul, spun organizatorii, se va desfasura „sub semnul astral al lui Gil Ionita” si va reuni peste 20 de artisti de muzica folk si blues renumiti in tara, printre care Emeric Imre, Marcel Radovici, Doina Lungoci Boana, Vali Racila, Adrian Sarmasan, Arpad Domocos, Magda Puscas, Ghita Danciu, Adi Bezna, Nicu Apaţeanu, Florin Tutuianu, Tibi Ionita, Iulian Cantea, Claudiu Ghinea, Nicu Iftimie, Ion Moraru, Neica Trandafir, Cristi Ghinea, Mihai Teleaga & Harmonics etc.

Publicul va avea parte, de asemenea, de momente precum recitaluri poetice, lansari de carte, vernisaje de arta plastica si proiectii video, locurile in care se vor desfasura toate acestea fiind diferite, respectiv Parcul Trandafirilor, la Teatrul Municipal Bacovia, la Clubul cultural Nicu Enea al SIF Moldova, in liceele bacauane.

PUBLICITATE

Gazda concertelor folk si blues va fi Villa Borghese din Bacau, artistii urmand sa evolueze in fiecare seara de joi, 15 septembrie, pana duminica 18 septembrie inclusiv, de la orele 19.00.

Salonul de Toamna al muzicii Folk si Blues este un eveniment caritabil, iar „fondurile rezultate din contributiile sponsorilor si ale spectatorilor vor fi utilizate pentru sprijinirea copiilor defavorizati, dar si a elitelor scolare”, anunta organizatorii.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ