FOTO: facebook.com/necula.cosmin/

In cursul zilei de joi, 30 iunie, se va opri furnizarea de gaze naturale în zona străzilor Bogdan Voievod, Oituz și Nicolae Titulescu.

În urma unor scurgeri de gaze semnalate în zona sensului giratoriu de la intrarea în pasajul Oituz-Gușe, vor fi efectuate lucrări de reparații a unor conducte ce prezentau fisuri.

“Astăzi, problema a fost remediată temporar iar pentru a mi se confirma lipsa oricărui pericol, am solicitat intervenția unui echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență” – a anuntat primarul Cosmin Necula.

FOTO:facebook.com/necula.cosmin/
FOTO:facebook.com/necula.cosmin/
PUBLICITATE

Echipa din cadrul ISU a certificat faptul că avaria constată nu prezintă pericol până la începerea lucrărilor de reparație.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ