22 iulie 2024
ActualitateSchimbare a formatului legitimațiilor de parcare pentru persoanele cu handicap în municipiul...

Schimbare a formatului legitimațiilor de parcare pentru persoanele cu handicap în municipiul Bacău

Poliția Locală a Municipiului Bacău anunță toți posesorii de legitimații de parcare pentru persoanele cu handicap, emise până la data de 30 iunie 2023 și aflate încă în termen de valabilitate, că trebuie să solicite o nouă legitimație de parcare. Noua legitimație trebuie să respecte modelul actual prevăzut în Ordinul nr. 163 din 21 februarie 2023, care implementează formatul unic al cardului-legitimație de parcare pentru persoanele cu handicap.

Legitimațiile de parcare de model vechi vor rămâne valabile până la data de 30 iunie 2024, în conformitate cu Ordinul Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități (ANPDPD).Pentru detalii suplimentare și informații referitoare la procedura de eliberare a noilor carduri-legitimație de parcare pentru persoane cu handicap, cetățenii sunt invitați să consulte site-ul Poliției Locale a Municipiului Bacău la adresa: https://www.politialocalabc.ro/carduri-permise/.

Poliția Locală încurajează toți beneficiarii să facă demersurile necesare pentru a obține noile legitimații în timp util, asigurând astfel conformitatea cu noile reglementări și evitarea eventualelor inconveniente legate de utilizarea legitimațiilor de parcare.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri