Vineri, 17 iunie, la Gradinita „Crai Nou”Bacau a avut loc un schimb de experienta cu Gradinita Nr. 3 Focsani pe tema interculturalitatii si a tolerantei. Evenimentul a avut drept scop promovarea imaginii celor doua institutii, a muncii în echipa, socializarea si responsabilizarea copiilor, schimb de bune practici între cadrele didactice.

În ritm de dans, prescolarii bacauani au fost mesageri ai diferitelor popoare – român, grec, rus, japonez, turc si spaniol –, dar si gâze vesele printre flori, încântând parintii si cadrele didactice partenere, coordonatori fiindu-le prof. Petronela-Livia Palade, educ. Rogojinaru Ariadna-Elena, prof. Alina-Tereza Vornicu. De cealalta parte, piticii din Focsani, coordonati de prof. Maria Chiper, au prezentat un colaj de cântece si poezii adecvate vârstei.

Activitatea, încheiata cu o frumoasa hora a prieteniei, face parte din Proiectul educational „Cooperare si încurajare prin actul educational” (coordonatori prof. Florea Mihaela, Isop Carmen, Rogojinaru Ariadna) si a marcat frumoasa colaborare dintre cele doua institutii scolare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ