Pe strada Aleea Parcului, la nr. 46, e loc de imbaiere. Si gratis.

De azi dimineata, dintr-o spartura din asfalt tâsneste apa calda, probabil de pe tevile apartinând Thermoenergy.

Asadar, cei care vor o baie gratis sau sauna, pot merge pâna acolo. Cetatenii din zona ne-au sesizat acest aspect.

PUBLICITATE

Am telefonat si noi la societatea de termoficare, care nu era la curent cu avaria in zona respectiva.

Cert este ca pâna la interventia muncitorilor, apa curge pe cheltuiala abonatilor.

Problema a apărut aseară și fiind pe rețeaua de agent primar am decis sa nu oprim furnizarea apei calde. Mâine dimineață voi intra echipele și vor remedia situația, a declarat Narcisa Antoneac purtător de cuvânt al Thermoenergy.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

 1. D-le Primar!

  Va rog sa rezolvati problema apei potabile de pe strada Letea, respectiv fostele blocuri care au apartinut fabricii letea , aflate in vecinatatea Strandului Letea!
  De 12 ani, apa cu care este alimentat strandul Letea, este din reteaua orasului, dimensionata pentru blocurile de locuinte din preajma strandului.
  Initial, alimentarea cu apa pentru strand a fost din surse apartinand fostei fabrici Letea. Fosta conducere de la Primaria Bacau, nu a fost in stare timp de 12 ani sa rezolve problema alimentarii strandului.
  Intre orele 22.30-06.30,se schimba apa la strand, iar blocurile din preajma, nu mai au apa potabila .
  Nu exista norme sanitare care sa accepte aceste abuzuri care la fac angajatii primariei, oprind total alimentarea cu apa a acestor blocuri.
  Va rugam sa rezolvati cat mai urgent aceasta deficienta!

LĂSAȚI UN MESAJ