Șase rable au fost ridicate, astăzi, de pe domeniul public

11

Agentii locali au participat astazi, alaturi de reprezentanti ai Sectiei Utilaje si Servicii Tehnice din Primarie, la ridicarea de pe domeniul public al municipiului a unui numar de 6 autovehicule abandonate si fara stapan.

Acestea au fost ridicate in baza unei dispozitii de primar, intrucat proprietarii nu s-au conformat somatiilor emise de politstii locali.

Masinile au fost ridicate din 5 zone ale municipiului, dupa cum urmeaza: strada Spiru Haret- 2 autovehicule, Republicii- un autovehicul, Letea- un autovehicul, Cornisa- un autovehicul si Depoului- 1 autovehicul.

PUBLICITATE

In momentul de fata, politistii locali mai au in lucru un numar de 31 autovehicule abandonate sau fara stapan, care fac obiectul Legii 421/2002 si urmeaza sa fie ridicate de pe domeniul public.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

11 COMENTARII

  1. dar de pe strada 22 decembrie cand ridicati dacia veche parcata in locul matiz-ului care a luat foc acum doua luni????????dar de dacia din fata bisericii Sf. Trei Ierarhi???????dar masina de sub salcii din fata Profi de la Nord?????????

  2. Aceste masini chiar nu au stapan ? Nu exista o baza de date care sa arate cine este proprietaryl ? De ce sa platim din bani publici nesimtirea celor care isi lasa masinile proprietate personala de izbeliste ?!

  3. Un tico in fata blocului 80, sc. B, de pe str. 9 Mai, o dacie in parcarea de la banca OTP pe 9 Mai si una vis-a-vis in scuarul de la intersectia Str. Patrascanu cu 9 Mai. Stau de cel putin 6 ani in acelasi loc, au cauciucurile desunflate, sunt pline de rugina si una nu are luneta…

  4. Chiar in parcarea sediului “Desteptarea” aveti doua rable Dacia 1310, prima nu a mai fost miscata de vreo 3 ani de cand tot circul prin zona, in fata ei o alta rabla tot de pe atunci. Iar acolo mereu sunt probleme cu parcarea.

LĂSAȚI UN MESAJ