Primăria Municipiului Bacău, prin Direcţia Salubrizare Agrement Parcuri, va executa începând cu data de sâmbătă 25 iunie 2016 un tratament avio contra căpuşelor şi ţânţarilor. Pulverizarea aeriană se va desfășura în intervalul orar 05.00 – 10.30, timp de cinci zile.

În cazul condiţiilor meteorologice nefavorabile, intervalul pentru efectuarea tratamentelor avio se va prelungi. Tratamentul va fi aplicat pe o suprafață de 4000 ha, urmând ca în funcţie de necesităţi să se efectueze şi un al doilea tratament. Dezinsecția se va desfășura pe toată suprafața municipiului, efectuându-se zboruri suplimentare în zonele cu vegetație abundentă.

Substanțele folosite sunt avizate de către Comisia Națională pentru Produse Biocide în vederea combaterii speciilor de țînțari și căpușe (SOLFAC EW 050 și K-Othrine Profi EC 250).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ